Abstraktno slikarsko doživetje: Slikarske delavnice

 


Končno se je zgodilo😀!

Po letih sanjarjenja sem se odločila začeti svoje slikarske delavnice za otroke. In prva delavnica je bila nepozabna💚! Zadovoljstvo in veselje na obrazih otrok, ki so ustvarjali svoje abstraktne slike, je bilo neprecenljivo.

Delavnica Abstraktno slikarsko doživetje je bila zasnovana tako, da sem otroke spodbujala, da izstopijo iz okvirjev in se prepustijo svoji domišljiji ter ustvarjalnosti. Slikanje naj bo zabavno in sproščujoče, zato sem poskrbela za dobro vzdušje, prijetno glasbo in prigrizke.

Pri abstraktnem slikanju ni pravil ali omejitev. Otroci so se lahko izrazili na svoj način, z različnimi tehnikami in barvami🎨.




Spodbujali sem jih, naj se poglobijo vase, naj izrazijo svoje občutke in čustva skozi svoje umetniško delo.

Poleg ustvarjanja smo se tudi pohecali, si izmenjali mnenja in si medsebojno pomagali. Otroci so se naučili, da so si med seboj lahko v oporo in da lahko sodelujejo in se učijo drug od drugega.

Slikarsko doživetje je odlična priložnost, da otroke naučimo, kako se umiriti in poslušati sami sebe. S slikanjem se lahko sprostijo in poglobijo vase, kar jim lahko pomaga pri soočanju s stresnimi situacijami v življenju.

Skupaj smo preživeli razgibano in ustvarjalno popoldne, ki je otroke navdušilo in jim dalo samozavest, da lahko ustvarjajo nekaj izjemnega.

Hvala vsem otrokom, ki so se udeležili moje prve delavnice in si želim, da bomo še naprej skupaj ustvarjali in raziskovali.

Vabljeni na našo naslednjo slikarsko abstraktno slikarsko dogodivščino😊!

Več o delavnicah in prijavah na tej povezavi:

https://www.annmarie.si/art/

Popular Posts